Hakkında

arıza kaydı için 7/24 Arayabilirsiniz.

0232 227 6644

Kaliteyi, ekonomik çözümlerle benzersiz hizmet vermeyi hedefleyen beyaz eşya servisimiz, yerinde değişimi yapılan yedek parçalarına bir yıl garanti vermektedir. Geçmişte deneme yanılma yöntemleriyle yapılan servis hizmeti zamanımızda son teknolojik cihazlar ve eğitimin gerektirdiği bir iş haline gelmiştir.

izmir konak buca beyaz eşya servisi
izmir konak buca beyaz eşya servisi

Güvenle arayabileceğiniz kombi tamir servisi sizler için doğru bir adres olmaya devam ediyor. buzdolabı servisi olarak bir telefon uzağınızdayız.

Alaninda uzman, yillarin bilgi birikimi ve tecrübesine sahip olan yöntem personelimiz müsterilerimizin sorunlarini çözebilmek için ellerinden gelen azami gayreti göstermekle birlikte kendilerini sürekli yenileyen, gelisime açik ve son teknolojiden yararlanan bir anlayisa sahiptirler.

Firma olarak hatasız Çamaşır Makinesi servisi hizmeti veriyoruz. Servis olarak bir çok teknolojik olanakların yanında deneyimli, üstün uygulama personellerimiz ile sizlere hizmet vermektedir. Bize numaralı telefonlardan anında ulaşabilir ve usul destek alabilirsiniz. Beyaz eşyalar içerisinde en çok arıza gören cihazların başında tabiikide soğutucular diye tabir ettiğimiz ”Buzdolapları” bulunmaktadır. Kaliteli hizmetlerimizden sonuna kadar yararlanmak istediğinizde telefonla arayarak bizden randevu alabilirsiniz. En hızlı pratik çözümler sunan servisimiz 7/24 metod hizmet vermektedir. Arızaları ile karşılaşmadan bakım hizmeti almanız mümkün olmamışsa tamir hizmetini de en kaliteli boyutda gerçekleştirecek olan uygulama ekibimize danışabilirsiniz. kombi parça, kombi bakımı, kombi montajı ve yerinde uygulama servis işleri verilmekteyiz. Klima servisimizin yükümlülükleri arasında; klima bakım onarım, hava perdeleri, ısı pompaları, pervaneler vb yedek parça ve tamirleri de yer almaktadır.

cihazlarınıza tamir bakım hizmeti sunmaktadır.